Eladó ingatlanja van?  Hívjon most!  06-70-773-1321

Hivatkozási szám: 17

ELADÓ

Ingatlan típusa: Családi ház

Település: Székesfehérvár

Építőanyag: tégla

Ingatlan állapota:

Épület szintjei: Kétszintes

Telek mérete: 424 m2

Lakóterület: 158 m2

Szobák: 5 szoba + 0 félszoba

Fűtési mód: gáz

43.500.000 Ft


Székesfehérvár kedvelt környékén a Vezér utcáknál, 424 m2-es összközműves telken, két különálló jó állapotú részben felújított családi ház egyben eladó!

Az utcafront felüli ingatlan alapterülete, 70 m2 mely két szobát, konyha-étkezőt és fürdőszobát tartalmaz. A hátsó épület tetőtér beépítéses, lakóterülete 88 m2, melybe, a földszinten egy tágas nappali, konyha, hálószoba, az emeleten 2 tágas szoba, fürdőszoba került kialakításra.

Az épületek műszaki felújításon estek át, mely tartalmazza az összes víz, villanyvezeték cseréjét, valamint a fűtésrendszer felújítását is. Az ingatlanok tető szerkezete megfelelő állapotú, héjazassuk cserép.

A házak fűtése gázcirkó kazánnal kivitelezett, az összes nyílászáró kicserélésre került melyek redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek. Az utcafronti épület, 80 %-a téglából épült, a hátsó épület teljes téglaépítésű. Az ingatlan jó állapotú, de igény szerint kisebb felújításokat igényel. A telek rendezett, melyen ásott kút is kivitelezésre került.

Az ingatlanok megközelítése a szomszéddal közös főbejáraton keresztül lehetséges, (szolgalmi jog) ez az út körülbelül 5 méter hosszú. Az ingatlan előtt a parkolás biztosított az udvarba, gépjárművel nincs lehetőség beállni.

Az ingatlan nagycsaládosoknak, összeköltözőknek, és befektetőknek egyaránt alkalmas, igény szerint az első, vagy a hátsó ház is bérbe adható.

A két ingatlan, mivel egy telken és egy hrsz. számon van, így kizárólag egyben vásárolható meg.

Irányára: 43.500.000 Ft

Érdeklődés:

Értékesítő: Gombaszögi Roland
Telefon: 70/622-3442
E-mail: gombaszogi@gmail.com

Az ingatlanreferens további ajánlatai »Tevékenységünk elsősorban Székesfehérvár, és Fejér megye körzetére terjed ki. Több, mint tíz éves tapasztalattal rendelkezünk az ingatlanközvetítés területén!

Telefon: +36-70-773-1321

E-mail: info@albaingatlan.hu

Weboldal: albaingatlan.hu

Oldaltérkép

© Albaingatlan.hu - Minden jog fenntartva
Weboldal: