Eladó ingatlanja van?  Hívjon most!  06-70-773-1321

Hivatkozási szám: 178

ELADÓ

Ingatlan típusa: Családi ház

Település: Bakonyoszlop

Építőanyag: tégla

Komfortfokozat: Komfortos

Ingatlan állapota: átlagos

Építés éve: 1975

Épület szintjei: Földszintes

Lakás szintje: Földszinti

Telek mérete: 1217 m2

Közművesítés: Víz Gáz Villany Csatorna

Lakóterület: 85,1 m2

Szobák: 3 szoba + 0 félszoba

Fűtési mód: egyedi

16.800.000 Ft


Eladó Zirchez közel, 85m2-es, azonnal beköltözhető, tágas családi ház három nagy szobával. Az épület 38cm tégla falazatú, a falak szárazak, a tető cseréppel fedett, beázásmentes. A víz- és villamos vezetékek cseréje 2020-ban megtörtént, a helyiségek padlózata metlaki-, kerámia-, laminált parketta- illetve hajópadló burkolattal vannak ellátva. A gázcsonk a ház előtt a telken, jelenleg a ház fűtését cserépkályha, illetve mobil kandalló biztosítja. Közművesítettsége víz, villany, csatorna és ipari áram.
Az épületbe lépve egy világos közlekedőn keresztül jutunk a két szobába, a közlekedő végén pedig a konyhába, ahonnan a harmadik szoba és a mellékhelyiségek nyílnak. Az utcafronti ablakok mindegyike redőnyös. A közlekedő konyha felőli végén található egy kamra is. A ház részben alápincézett, a pince falazata száraz.
 
Az 1217m2-es, gondozott telken termő gyümölcsfák, ásott kút, füstölő, fatároló, szerszámtároló faépületek, valamint néhány ól. 

Bakonyoszlop Dudar és a 82-es út között elhelyezkedő rendezett sváb település a magas-Bakonyban, gyönyörű természeti környezetben, a Cseszneki vártól 5 km-re. A település főútja néhány éve kapott vadonatúj, kiváló minőségű burkolatot Dudartól egészen a 82-es útig. Zirc 15 km, Veszprém 40 km, Balaton 50 km. A közelben gyönyörű kirándulóhelyek: Cseszneki vár, Cuha-völgy, Római-fürdő, Ördög-árok, eplényi Síaréna.
Amennyiben hitelre van szüksége, teljes körű, banksemleges és díjmentes hitelügyintézéssel állok rendelkezésére.
Hívjon további részletekért!

Érdeklődés:

Értékesítő: Berkes Tamás
Telefon: 30/773-3482
E-mail: berkesszabot@gmail.com

Az ingatlanreferens további ajánlatai »Tevékenységünk elsősorban Székesfehérvár, és Fejér megye körzetére terjed ki. Több, mint tíz éves tapasztalattal rendelkezünk az ingatlanközvetítés területén!

Telefon: +36-70-773-1321

E-mail: info@albaingatlan.hu

Weboldal: albaingatlan.hu

Oldaltérkép

© Albaingatlan.hu - Minden jog fenntartva
Weboldal: