Eladó ingatlanja van?  Hívjon most!  06-70-773-1321
FOGLALÓZVA

Hivatkozási szám: 185

ELADÓ

Ingatlan típusa: Családi ház

Település: Székesfehérvár (Maroshegy)

Építőanyag: tégla

Komfortfokozat: Összkomfortos

Ingatlan állapota:

Épület szintjei: Földszintes

Telek mérete: 763 m2

Közművesítés: Víz Gáz Villany Csatorna

Lakóterület: 110 m2

Szobák: 3 szoba + 0 félszoba

Fűtési mód: cirkó

0 Ft


 

Maroshegyen, az Interspar közelében, 763 nm-es összközműves telken, 3 szobás önálló családi ház, tetőtér beépítési lehetőséggel eladó!

Az ingatlan csendes utcában, saroktelken helyezkedik el, 110 nm alapterületű, mely részben alápincézett.

A családi otthon a hetvenes évek végén épült B30 –as téglafalazattal, a teljes műszaki felújítás 2017 évében valósult meg.

A pinceszinten kialakításra került, kazánház, tároló helyiségek és egy nagyobb méretű akár két gépjármű számára kényelmes parkolást biztosító garázs.

A ház elosztása kiváló, tágas kényelmes három különnyíló szoba, konya-étkező-fözőfülke és fürdőszoba elosztású a WC külön helyiségben kapott helyet.

A szobák burkolata lamináltparkatta a többi helyiség járólappal fedett a nappali szobából egy tágas 18 nm-es déli tájolású terasz is kialakításra került, jelenleg a teraszról van feljárat a lebetonozott, teljesen beépíthető tetőtérhez, de az eredeti állapot is visszaállítható, mely az ingatlan közlekedő részéből biztosít feljárási lehetőséget a tetőtérbe.

A tetőtérben akár további 2-3 szoba, fürdőszoba, helyiség alakítható ki.

Az ingatlan fűtéséről egy vegyes tüzelésű és egy gázkazán gondoskodik, lapradiátoros hő leadással a meleg vizet újszerű villanybojler biztosítja.

 Az ingatlan 5 évvel ezelőtt műszaki és esztétikai felújításon esett át, mely tartalmazza az összes villanyhálózat, fő vízvezeték , nyílászárók cseréjét, teljes tetőcserét, ereszcsatorna cseréjét, valamint egy teljes külső szigetelést. Valamint a szobák burkolatának és konyhabútornak a cseréjét, egyedül a fürdőszoba felújítása van már csak hátra, amit az új tulajdonos saját izése szerint alakíthat ki. A műanyag többrétegű nyílászárok , alumínium és műanyag redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek, az ingatlan teljes területe riasztóval felszerelt.

A teljes telek körbekerített mely füvesített, rendezett, gondozott és az utcafront felől kettő gépkocsi bejáróval rendelkezik.

Az ingatlan jelenleg is lakott állapotú, várhatóan a legkorábbi birtokbaadás 2022. év elején lehetséges.

 

Érdeklődni a 0670-622-34-42 számon, egész nap!

 

Érdeklődés:

Értékesítő: Gombaszögi Roland
Telefon: 70/622-3442
E-mail: gombaszogi@gmail.com

Az ingatlanreferens további ajánlatai »Tevékenységünk elsősorban Székesfehérvár, és Fejér megye körzetére terjed ki. Több, mint tíz éves tapasztalattal rendelkezünk az ingatlanközvetítés területén!

Telefon: +36-70-773-1321

E-mail: info@albaingatlan.hu

Weboldal: albaingatlan.hu

Oldaltérkép

© Albaingatlan.hu - Minden jog fenntartva
Weboldal: