Eladó ingatlanja van?  Hívjon most!  06-70-773-1321
FOGLALÓZVA

Hivatkozási szám: 208

ELADÓ

Ingatlan típusa: Társasházi lakás

Település: Székesfehérvár (Öreghegy)

Építőanyag: tégla

Komfortfokozat: Dupla komfortos

Ingatlan állapota: kitűnő

Építés éve: 2021

Épület szintjei: Kétszintes

Lakás szintje: Földszinti

Telek mérete: 500 m2

Közművesítés: Víz Villany Csatorna

Lakóterület: 96 m2

Szobák: 4 szoba + 0 félszoba

Fűtési mód: villany

69.900.000 Ft


Mindegyik lakás eladva!


Öreghegyen, csendes forgalomtól mentes utcában, 500 nm-es, sarok telken, teljesen felújított, átépített, kétszintes tetőteres, ingatlanban kialakított, földszinti és emeleti lakások eladók!
A földszinti ingatlan bruttó 96 nm-es, konyha, kamra, nappali + 3 hálószobás, elosztású, fürdőszobás, duplakomfortos kialítású, melyhez egy tágas terasz is tartozik.
Az emeleti lakás bruttó 91 nm-es, és szintén konyha, nappali + 3 hálószoba, fürdőszoba kialkotású, duplakomfortos, melyhez egy nagyméretű erkély tartozik.
Az ingatlanok egy közös bejáratú lépcsőházból, teljesen egymástól függetlenül kerülnek kialakításra.
Műszaki tartalom: 
A téglaépítésű ingatlan, 30-as fő falakkal épült, melyre 15 cm-es szigetelés kerül. 
A műanyag nyílászárok hőszigetelt, üvegezéssel ellátottak, a beltéri ajtók, Full CPL bevonatúak mely méretre gyártottan kerül beépítése. 
A helyiségek burkolatai, Vinyl burkolattal lesznek kivitelezve, magas minőségben.
A fürdőszobában magas minőségi szaniterek (csaptelepek, fürdőkád, valamint Geberit WC kerül beépítésre.
A lakások fűtése elektromos fali NOBO norvég fűtő panelokkal készül, a meleg vizet nagy teljesítményű Ariston típusú, hőtárolós elektromos kazán biztosítja, inverteres  klíma előkészítése is, megvalósúl.
A konyhában, minden kiállás előkészítése megvalósul, a konyhabútort egyedi igényei alapján valósíthatja meg, ennek költsége nem tartalmazza a vételárat, de a kivitelezésben segítséget tudunk nyújtani.
A teljes villanyvezeték áthúzása megvalósul, lakásonként három fázissal. A teljes víz, és szennyvíz rendszer szintén kicserélésre kerül.
Az emeleti lakáshoz opcionálisan lehetőség van, a tetőtér teljes megvásárlására. 
Mindegyik lakáshoz tartozik a pinceszinten, egy közös tároló, valamint lehetőség van két különálló tároló helyiség (megvásárlására – használatára) melyek 15 -20 nm alapterületűek.
A telek betonkerítéssel körbekerített, elektromos kapuval ellátott, két bejárattal az ingatlannal szemben 2-2 gépjármű parkolása biztosított. 
A beépítetlen telekrész közös osztatlan tulajdonban marad, ami körülbelül 220 nm területű, mely rendezetten, füvesítve kerül átadásra.
A lakások használati megállapodással kerülnek értékesítésre, banki hitel CSOK igényelhető rá.
Az épületegység nagyon jó helyen van, folyamatosan fejlődő környéken helyezkedik el, közel, a Budai úthoz és az autópálya lehajtóhoz, csendes forgalommentes utcában, új építésű ingatlanok környezetében.
Az ingatlan felújítása már elkezdődött, a lakások tervezett átadása 2022 nyár elején várható.
Amennyiben még a teljes készültségi fok előtt, lefoglalja ingatlanát a burkolatok, és szaniterek igényei szerint válaszhatók.
A kivitelezés, több évtizedes építőipari céggel történik, szerte az országban több referenciával rendelkeznek, a gondos, igényes, minőségi és megfelelő műszaki tartalmat biztosító munkát garantáljuk. 
A hirdetésben szereplő képek, tájékoztató jellegűek, igényei szerint kialakítható  a belső design amennyiben a teljes elkészülésig, szerződést köt a lakásokra.
Hitel felvétel esetén, díjmentesen segítséget nyújtunk a teljes körű banki hitel és CSOK ügyintézésében.

Mindegyik lakás eladva!

https://fb.watch/aI_pt5A9JL/ Videós bemutató!
Érdeklődni: 0670-622-34-42 számon egész nap!

 

Érdeklődés:

Értékesítő: Gombaszögi Roland
Telefon: 70/622-3442
E-mail: gombaszogi@gmail.com

Az ingatlanreferens további ajánlatai »Tevékenységünk elsősorban Székesfehérvár, Fejér és Veszprém megye körzetére terjed ki. Több, mint tíz éves tapasztalattal rendelkezünk az ingatlanközvetítés területén!

Telefon: +36-70-773-1321

E-mail: info@albaingatlan.hu

Weboldal: albaingatlan.hu

Oldaltérkép

© Albaingatlan.hu - Minden jog fenntartva
Weboldal: