Eladó ingatlanja van?  Hívjon most!  06-70-773-1321

Hivatkozási szám: 358

ELADÓ

Ingatlan típusa: Nyaraló

Település: Iszkaszentgyörgy

Építőanyag: tégla

Komfortfokozat: Komfortos

Ingatlan állapota: átlagos

Építés éve: 1982

Épület szintjei: Kétszintes

Telek mérete: 2385 m2

Közművesítés: Víz Villany

Lakóterület: 60 m2

Szobák: 3 szoba + 0 félszoba

Fűtési mód: villany

16.900.000 Ft


Árcsökkenés!

Székesfehérvártól, 15 km-re az Iszkaszentgyörgyi szőlőhegyen, a Fenyvesalja utcában, 2385 nm-es telken, háromszintes zártkerti ingatlan eladó!

A komfortos ház alápincézett, földszint + tetőtér beépítéses a földszinten, nappali + két hálószoba, a tetőtéri rész egy légterű, valamint egy tágas padlásrézzel rendelkezik, a teljes lakótér 60 nm.

A zártkerti téglaépítésű ingatlan a 80-as évek elején épült, tulajdoni lap szerint gyümölcsös, és gazdasági épület megnevezésű.

Az épület az évek alatt folyamatosan karbantartott, az ivóvíz hálózat bekötésre került, vízórával szerelt, a vízhálózat fel van vezetve az utcafrontról az épületig, de jelenleg fürdőszobával nem rendelkezik a ház, de terméseztessen kialakítható a házban.

A villanyhálózat korszerűsítésen, és bővítésen esett át, három fázissal, 60 amperrel ellátott, a ház kéménnyel rendelkezik, fűtése kandallóval, vagy hűtő-fűtő klímával kivitelezhető.

Az épület átllagos állapotú, felújítások után, akár állandó lakhatásra is alkalmas lehet, könnyen megközelíthető, aszfaltos út vezet végig az ingatlanig a környéken több állandó lakós van.

A telken még felépítésre került, kettő különálló gazdasági épület, melyből az egyik WC –vel ellátott. Az épület szerkezete megfelelő állapotú, a tető szigetelt, ép és jó állapotú palafedéssel ellátott.

A füvesített széles telken, több termő gyümölcsfával és kerti dísznövényekkel ültetett, a teraszról, és az erkélyéről csodálatos örök panoráma tárul elénk.

Az aszfaltozott utcafrontról, zárható kapubejárón át, jutunk fel a házig, mely végig füvesített, és két oldalról termő gyümölcsfák veszik körül a telket.

A tehermentes ingatlan irányára: 16.900.000 Ft

Földhivatali 30 napos, kifüggesztéssel történő szerződés, szükséges az adásvételhez!

Érdeklődi a megadott telefonszámon, hétvégén is megtekinthető az ingatlan!

Tel: 0670-622-34-42

Érdeklődés:

Értékesítő: Gombaszögi Roland
Telefon: 70/622-3442
E-mail: gombaszogi@gmail.com

Az ingatlanreferens további ajánlatai »



Tevékenységünk elsősorban Székesfehérvár, Fejér és Veszprém megye körzetére terjed ki. Több, mint tíz éves tapasztalattal rendelkezünk az ingatlanközvetítés területén!

Telefon: +36-70-773-1321

E-mail: info@albaingatlan.hu

Weboldal: albaingatlan.hu

Oldaltérkép

© Albaingatlan.hu - Minden jog fenntartva
Weboldal: