Eladó ingatlanja van?  Hívjon most!  06-70-773-1321
KIEMELT

Hivatkozási szám: 372

ELADÓ

Ingatlan típusa: Családi ház

Település: Börgönd

Építőanyag: tégla

Komfortfokozat: Összkomfortos

Ingatlan állapota: újépítésű

Építés éve: 2023

Épület szintjei: Földszintes

Közművesítés: Víz Gáz Villany Csatorna

Lakóterület: 93 m2

Szobák: 4 szoba + 0 félszoba

Fűtési mód: egyedi

67.900.000 Ft


Székesfehérvár Börgöndön, nyugodt csendes utcában,  egyes és kettes számú egymástól külön telekrésszel és külön bejárattal rendelkező földszintes, önálló családi házak eladók!

Az ingatlanok egymástól függetlenül, egy 1080 nm-es telekre épülnek, használati megosztással külön vannak választva, így egyenként 540 nm-es saját utcafrontú és bejáratú telekrésszel rendelkeznek.

A házak elosztása kiváló, tágas, világos délnyugatit tájolású nappali + konyha + étkező és három külön nyíló hálószobák lettek kialakítva, valamint tágas fürdőszoba, és egy plusz mellékhelyiséggel eltátott háztartási helyiség is helyet kapott.

A bruttó beépített terület 114 nm a hasznos lakótér 93 nm, a telken lehetőség van fedett gépkocsi beálló, vagy garázs felépítésére is.

A házak Porotherm téglából épültek, belül gipszkatonásra kerültek a belső falak glettelés után, 2 rétegben kerülnek festésre.

A homlokzat 15 cm Nikecel hőszigetelési rendszerrel kerül felhelyezésre, Dryvit vakolattal, a tető fa szerkezetű melynek hájazása, Bramac cseréptető.

Az ingatlanok, minden helyisége padlófűtéssel ellátott, jelen állapotában elektromos kazánnal lesz kivitelezve, de igény szerint az elkészülésig a kivitelező és a vásárló megegyezése alapján akár hőszivattyú, vagy cirkó gázfűtéssel is szerelhető.

A többrétegű nyílászárók, hő és hangszigetelt üvegezéssel ellátottak a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtóval szerelt, a beltéri ajtók, jó minőségű és esztétikus kiviteleiben lesznek beépítve.

A házak helyiségei, minőségi járólappal és laminált parkettával lesznek burkolva, az ablakokra redőny kerül felszerelésre, ami szintén a vételár részét képezi, valamint konyhabútor beépítésében és kivitelezésében is segítséget tud nyújtani a kivitelező.

A villamos hálózat 3X16 amperes megtáplálással lesz kivitelezve, igény szerint a kivitelező és a vásárló megegyezés alapján, hűtő - fűtő klíma, is felszerelhető.

Az egyes számú ház, mely tartalmazza a konyhabútort elkészült. Szerződéskötés  után rövid időn belül birtokba vehető!

A későbbiek során felmerülő kérdésekben, irányadó a tervdokumentáció, valamint a megrendelő és a kivitelező megbeszélés szerinti megegyezése.

Az ingatlanok vásárlásához Csok plusz és vásárlási hitel igényelhető, valamint  illetékmentes a vásárlás amennyiben Csokot is igényel!

A házak megközelítése kiváló, csendes forgalommentes utcában helyezkednek el, a kiskápolnához a műfüves focipályához és a buszmegállóhoz közel, valamint az autópálya felhajtó is pár percen belül elérhető, akár Budapest, vagy a Balaton irányába.

A telek körbekerített, a két ház egymástól igény szerint elválasztásra kerül egy kerítéssel az építkezés végeztével, a kivitelező vállalja a durva tereprendezést, parkosítás nélkül.

Börgönd már régóta Székesfehérvár egy városrésze, jól ellátott buszközlekedésessel rendelkezik

A kikapcsolódásra vágyóknak ajánlott a közelben található Börgöndpusztai szabadidőközpont és horgásztó valamint a közelben található állatsimogató.

A tehermentes ingatlanok ára: 67.900.000 Ft.

Alaprajzot és további képeket valamint a tervdokumentációkat, kérésére Pdf formátumban, e-mailben tudok küldeni!

Érdeklődni a megadott telefonszámon, hétvégén is hívhat!

Tel: 0670-622-34-42

Érdeklődés:

Értékesítő: Gombaszögi Roland
Telefon: 70/622-3442
E-mail: gombaszogi@gmail.com

Az ingatlanreferens további ajánlatai »



Tevékenységünk elsősorban Székesfehérvár, Fejér és Veszprém megye körzetére terjed ki. Több, mint tíz éves tapasztalattal rendelkezünk az ingatlanközvetítés területén!

Telefon: +36-70-773-1321

E-mail: info@albaingatlan.hu

Weboldal: albaingatlan.hu

Oldaltérkép

© Albaingatlan.hu - Minden jog fenntartva
Weboldal: