Eladó ingatlanja van?  Hívjon most!  06-70-773-1321
KIEMELT

Hivatkozási szám: 412

ELADÓ

Ingatlan típusa: Családi ház

Település: Székesfehérvár (Öreghegy)

Építőanyag: tégla

Komfortfokozat: Dupla komfortos

Ingatlan állapota: újépítésű

Építés éve: 2024

Épület szintjei: Kétszintes

Telek mérete: 604 m2

Közművesítés: Víz Villany Csatorna

Lakóterület: 139 m2

Szobák: 5 szoba + 0 félszoba

Fűtési mód: padlófűtés

147.900.000 Ft


Öreghegyen, kiváló helyen a Bányató közelében, zsákutcában, két utcára nyíló, duplagarázsos, háromlakásos, kétszintes társasházak, saját telekrésszel 2025. II. negyedévi átadással eladók!

Az építkezés kezdése 2024.május elején várható!

A kétszintes ingatlanok egymástól külön, összesen 1943 nm-es összközműves telken kerülnek felépítésre.

Az 1-esz számú házhoz, 449 nm a 2-es számú házhoz, 474 nm a hármas számú házhoz pedig a 604 nm területű, telekrész tartozik, melyek a használati megosztásban is rögzítésre kerülnek, valamint a 416 nm területű útszakasz közös használatú lesz.

A házak alapterülete 81 m2 a fűtött lakótér 139 m2, a duplagarázs 38 m2 alapterületű, valamint fedett terasz kerül kialakításra, a teljes épület terület a garázzsal együtt 177 m2.

A házak elosztása kiváló az alsó szinten,tágas nappali konyha – étkező, háztartási helyiség, hálószoba és fürdőszoba, a felső szintem három külön nyíló szoba, gardróbhelyiség valamint fürdőszoba és külön mellékhelyiség kerül kivitelezésre.

Egyedi gyártású 5 kamrás, fokozottan hőszigetelt üvegezésű ablakok, és erkélyajtók kerülnek beépítésre, külső és belső párkányokkal.

Az ingatlan fűtéséről és hűtéséről, valamint a meleg víz ellátásáról, Panasonic Aquarea hőszivattyú fog gondoskodni.

A meleg burkolatú helyiségek, nappali + szobák, illetve a hidegburkolatos helyiségekben, konyha étkező, közlekedők, és a fürdőszobásakban padlófűtés kerül kialakításra. A megadott értékhatárokig egyedileg választhatók a burkolatok, és a szaniterek, ezen információkat a teljes műszaki tartalomban megtalálhatóak.

1-es és 2-es, és 3-as számú ingatlanok Irányára: 147.900.000 Ft

Kérésére e-mailben, a teljes látványtervet, alaprajzokat, műszaki dokumentumokat köldök!

Érdeklődi a 0670-622-34-42 számon, hétvégén is hívat!

 

Részletes műszaki leírás a következő:

Alapozás: Talajmechanikai és statikai számítások alapján sima sávalap kerül elhelyezésre. Két sor zsalukő, vasalással illetve kibetonozásával. Majd a lemezbeton alatti földréteg tömörítéssel és kavicságyazat réteg beépítéssel.

Falazat: A teherhordó falazatok Leier vagy Porotherm 30 N+F falazóelemekből készülnek, a termékkatalógusban előírt technológia alapján. Szintén Leier előre gyártott kerámia áthidalókkal.

 Az épület valamennyi falazata, homlokzati, illetve válaszfalai megfelelnek a rájuk előírt tűzgátlási, hőszigetelési értékeknek és előírásoknak.

Válaszfalak: 10cm széles LEIER 10 N+F falazóelemekből készülnek, a termékkatalógusban előírt technológia alapján. Szintén Leier előregyártott kerámia áthidalókkal.

Koszorúk, áthidalók: Gyári XPS hőszigetelt koszorú, monolit vasbetonkoszorú,12mm-es vasalattal,30 cm-enként 8mm-es zárt kengyellel. A statikai leírásban előírt betonminőségben.

Födém: A földszint feletti födém vasbeton ’E” gerendás EB 60/19 béléstestekkel. Az egyszintes részek, illetve a felső szint felett fa födém kerül kialakításra alsó gipszkarton lap burkolással, fém profilszerkezetre rögzítve. A fagerendák között 15cm-es szálas hőszigetelés, valamint a fogó párak tetejére még 15cm hőszigetelés lesz elhelyezve. Összesen 30 cm.

Tetőfedés: Kontyolt nyeregtetős, fogópáros fa fedélszerkezet készül. Antracit színű AZZURO betoncserépfedéssel, Páraáteresztő tetőfóliával. Antracit színezett alumínium bádogcsatornával, szín azonos (antracit) lambériával ellátva a ragalján.

Nyílászárok: Egyedi gyártású, kívül antracit fóliával ellátott,5 kamrás, fokozottan hőszigetelt üvegezésű K=0.8W/m² ajtók, ablakok és erkélyajtók kerülnek beépítésre. Minden egyes ablakszerkezet dupla lefutóval és rejtett redőnytokkal lesz szerelve, mely lehetővé teszi az utólagos redőny, illetve szúnyogháló beszerelését. /a redőny és a szúnyogháló nem a lakás tartozéka/ Az ablakok külső illetve belső ablakpárkányokkal kerülnek átadásra. A bejárati ajtó szintén antracit színű, és a vevő által kiválasztott belső ajtópanellel szerelt kivitelben kerülnek beépítésre.

Garázs ajtó: A garázsokra fokozottan hőszigetelt, szekcionált, elektromos motorral ellátott antracit színű ajtók lesznek szerelve, melyhez 2db rádiós távirányító tartozik.

Homlokzat: 15 cm Nikecel hőszigetelési rendszer kerül felhelyezésre Dryvit/Terranova 1.5mm-es dörzsölt műgyanta alapú vízzáró vakolattal. A ház teljes lábazati része vízzáró, műgyanta alapú lábazati vakolattal lesz ellátva.

Vízszigetelések: A padlón talajnedvesség elleni vízszigetelés készül modifikált bitumenes lemezből.

Szaniterek: A háztartási helységben 1db Zuhany /kabin 80000ft+kludi zuhanycsaptelep 25000ft/ 1db WC /alföldi wc+víztakarékos wc öblítőtartály 40000ft/ 1 db Mosdó /alföldi mosdó+kludi csaptelep 40000ft/ illetve egy mosógép kiállás kerül elhelyezésre. A fürdőszobában 1db Kád / kád 70000ft+kádtöltő kludi csaptelep 25000ft/ 1db Mosdó /alföldi mosdó+kludi csaptelep 40000ft/ illetve 1 db WC /alföldi wc+víztakarékos wc öblítőtartály 40000ft/ kerül elhelyezésre. Természetesen minden szaniter választható, de a fent említett összegek feletti rész a vevőt terhelik.

Villamos hálózat: 32 A-s megtáplálása lesz a lakásnak, amely érintésvédelmi relével lesz ellátva. Villamos szerelvények 100000ft-ig választhatók, de alapesetben Schneider Sedna szerelvények lesznek felszerelve. Az ár a lámpatesteket nem tartalmazza. Helységenkénti szerelés: Szobák 4db dug alj,1db koax/tv/ Nappali 5db dug alj,1db koax/tv/ Konyha 10db dug alj a megbeszélés szerinti helyre Fürdő Megbeszélés szerint. Terasz 1 db kültéri dugalj, 1 db lámpa kiállás. Garázs 1 db dugalj,1db dugalj a garázsmotornak. Helységenként 1 db mennyezeti lámpa kiállás, a nappaliban 2 db (nappali, étkező) Ezen felül a kivitelező vállalja a riasztó rendszer alapkábelezését, a kaputelefon teljes villamos alapszerelését, illetve egy kerti elosztódobozt a megbeszélt helyre. Kültéri lámpa kiállások: Bejárati ajtónál 1db bentről kapcsolós, illetve garázsnál 1 db mozgásérzékelős kialakítás. A ház megfelelő helyiségeiben a villanytűzhely, mosogatógép, mosógép bekötésének előkészítését a kivitelező vállalja. Minden esetben a megadott összeg feletti rész a vevőt terheli!

Fűtés rendszer: A meleg burkolatú helyiségek /nappali+szobák/illetve a hideg burkolatos helyiségekben /konyha+étkező+közlekedők+fürdő+házt, hely/ padlófűtés kerül kialakításra. Az épület Panasonic Aquarea hőszivattyúval lesz szerelve, amely a fűtést, illetve a meleg vízellátást biztosítja. Külön H tarifás villanyórával működtetve. Az üzembe helyezést a kivitelező vállalja. Az ár tartalmazza a HMV tartályt, illetve a digitális fűtés szabályozót. A beépített hőszivattyú hűtésre egyaránt használható, kérés/igény alapján többféle megoldással kiépíthető. A fürdőszobában 1 db elektromos törölköző szárító radiátor kerül kialakításra. Minden esetben a megadott összeg feletti rész a vevőt terheli!

Burkolatok: A burkolatokat a kivitelező a teljes épületre értve a következőképpen állapítja meg. Hideg burkolatok: A külső teraszok csúszásmentes fagyálló gránit burkolatot kapnak, választható színben, méretben,6000ft/m2 áron! A belső hidegburkolatok aljzattol a mennyezetig /fürdő,házt.helység/ közlekedő,konyha szintén 7000ft/m2-ig választhatók,a megrendelő,vevő igénye szerint .

A konyhabútor közötti 60-cm-es szélességben,a megbeszélt helyre. A garázs burkolata mázas greslap mely értéke 4000ft/m2. A fent megadott árak csak a burkolatra vonatkoznak, minden segédanyag/ragasztó, fuga sziló/ a kivitelező költsége. Meleg burkolatok: A nappali, illetve a szobák laminált parketta burkolattal készülnek 5000ft/m2-ig /szegéllyel/ választhatóak, szintén a megrendelők igénye szerinti színben. Minden esetben a megadott összeg feletti rész a vevőt terheli.

Festés: A belső vakolt falak 3 rétegű glettelés után 2 rétegben kerülnek festésre. A megrendelő által kiválasztott színek szerint, melynek értéke 60000ft.

Beltéri ajtók: A beltéri ajtókat kilincsel szerelve a kivitelező 60000ft-ig vállalja a megrendelő igényei szerint, színben és típusban egyaránt választhatók.

Minden közmű/víz, villany, szennyvízcsatorna/a telekre való bevezetésének a költsége, a kivitelezőt terhelik. A ház a közmű hálózatra (víz, csatorna, villany) rákötésre kerül. A kivitelező mindezeken kívül vállalja az építkezés végeztével a teljes körű szemét eltávolítását, a teljes tereprendezést /parkosítás nélkül/,10 cm termőföld elterítését. 1 db kerti csap kiállást az épület oldalán, megbeszélt helyre.

A tervdokumentáció alapján megjelölt részek /kocsi beálló/ térkővel való burkolását, a színezett drótkerítés megépítését a telek körül. az utcafronti kerítés megépítését a lakóházzal azonos színekben, illetve a kapu felhelyezését elektromos kapumozgató motorral. Kaputelefon alapkábelezését. A kivitelező vállalja a TV/internet hálózat kiépítését a házban, illetve az utcafronti kerítésig RG11 földkábellel. A csapadékvíz elvezetése illetve/vagy elszikkasztása nem a kivitelezés része, minden esetben a vevőt terhelik. Amennyiben külön igény merül fel, azt a felek egymással egyeztetik.

Az épület nem tartalmazza a konyhabútort, illetve a rajzon feltüntetett egyéb bútorokat!

A megadott árak az áfát tartalmazzák! A későbbiek során felmerülő kérdésekben irányadó a tervdokumentációk, valamint a megrendelő és a kivitelező megbeszélés szerinti megegyezése.

Érdeklődés:

Értékesítő: Gombaszögi Roland
Telefon: 70/622-3442
E-mail: gombaszogi@gmail.com

Az ingatlanreferens további ajánlatai »



Tevékenységünk elsősorban Székesfehérvár, Fejér és Veszprém megye körzetére terjed ki. Több, mint tíz éves tapasztalattal rendelkezünk az ingatlanközvetítés területén!

Telefon: +36-70-773-1321

E-mail: info@albaingatlan.hu

Weboldal: albaingatlan.hu

Oldaltérkép

© Albaingatlan.hu - Minden jog fenntartva
Weboldal: